Paperzero

Paperzero imza onay süreçlerinizi nasıl kolaylaştırır?

28/05/2022

Hızlı ve Güvenli

Paperzero iş ve özel hayatınızdaki imza işlemlerinizi basitleştirmek için oluşturulmuş e-imza ve mobil imza platformudur. Hem tarayıcı hem de mobil uygulama üzerinden dilediğiniz her yerden belgelerinize ulaşabilir ve imza süreçlerinizi birkaç tıkla kontrol edebilirsiniz.

Paperzero ile dokümanlarınızı e-imza veya mobil imzanız ile imzalayabilir veya imzalanması için ilgili taraflara istek gönderebilirsiniz. İmzasını veya onayını talep ettiğiniz kişilerin nerede olduğunu öğrenmenize ve ofise dönmeleri için onları beklemenize gerek kalmadan tüm imza işlemlerinizi Paperzero ile sonuçlandırabilmeniz mümkün. Kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde 10 saniye içinde imza süreçlerinizi başlatabilir ve isterseniz belgeniz imzalandığında bildirim alabilirsiniz. Böylece belgelerinizin imzalanıp imzalanmadığını sürekli kontrol etmenize gerek kalmaz belgeniz hazırlandığında ilk sizin haberiniz olur. Dilerseniz belgelerinizi arşivleyebilirsiniz de! Bu sayede siz nereye giderseniz gidin belgeleriniz de sizinle birlikte gelir.

Zaman ve mekandan bağımsız

Paperzero sizi ofise gitme derdinden kurtarır. Bulunduğunuz her yerden imza süreci başlatabilirsiniz. Paperzero esnek çalışma saatleri için de bir o kadar kullanışlıdır. İstediğiniz zaman imza süreci başlatabilirsiniz. 7/24 kullanım rahatlığının yanı sıra size süreçlerinizi takip etme kolaylığı da sağlar. İmza ve onay ile ilgili tüm adımları Paperzero üzerinden anlık olarak takip edebilir hangi adımların tamamlandığını ve imza kuyruğunda kimlerin olduğunu görebilirsiniz. İşlemin tamamlandığındaysa bildirim alırsınız.

7/24 İmzala Onayla Arşivle Yönet

Tamamen yasal

Paperzero’da imzalanan tüm belgelerin 5070 sayılı elektronik imza kanununca yasal geçerliliği vardır. e-İmza veya mobil imza ile imzalanan belgelerin üst köşesinde bir karekod görünür. Bu karekodu mobil cihazınızın kamerasıyla okutarak ya da karekoda bilgisayar üzerinden tıklayarak imzaların tamamını ve saat kaçta atıldığını görüntüleyebilirsiniz. Paperzero üzerinden e-imza ve mobil imza yoluyla atılan imzalar %100 yasaldır. Belgelere eklenen karekod imzaların kanunca yasal geçerliliği olduğunu teyit etmenizi sağlar.

Görsel imza kolaylığı

e-İmza ve mobil imza attığınız belgelerde imzanız aslında görünmez belgenize tüm imzaların bulunduğu bir QR eklenir. Fakat belgelerinde imza görmeyi isteyen kurumlar için Paperzero’da görsel imza özelliği de var. Bu özellik sayesinde belgelerinizde yasal geçerliliği olan karekod yer alırken aynı zamanda imzanız da belgenizin istediğiniz yerinde görünebilir. Ayrıca Paperzero’da sizlere sunduğumuz paraf özelliğiyle dosyalarınızın her sayfasına belgeyi okuduğunuzu belirten paraflar atabilirsiniz.

Kira kontratlarını imzala

Kısacası Paperzero imza ve onay süreçlerinizi kolaylaştırmak için burada. Tüm sözleşmelerinizi 10 saniyeden kısa sürede yasal olarak tamamlamanızı ve ilgili taraflara göndererek imza istemenize ve belgelerinizi saklamanıza yardımcı olur.

Paperzero'nun aylık ya da yıllık paket seçenekleri mevcut. Bu sayede her büyüklükteki kuruma ya da bireysel kullanımınıza en uygun üyeliği satın alabilirsiniz. Size en uygun paketi seçmek için web sitemizi ziyaret edin.