Paperzero

Paperzero ile zamandan tasarruf devri başladı!

12/06/2022

Hızlı ve Güvenli

Paperzero belge imzalama işlemlerinizi e-imza veya mobil imza ile hızlıca gerçekleştirmenize olanak sağlar. Bireysel veya kurumsal imza işlemlerini gerçekleştirebilen mobil uygulama sayesinde süreçler tamamen değişiyor.

Kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde kullanımı oldukça kolay Paperzero ile imza süreçleri yeniden şekilleniyor. Anlaşmalarınızın karşı tarafa e-imzalı olarak ulaşmasını sağlayarak işleri hızlandırırken tüm süreçleri rahatça takip etmenize olanak sağlıyor.

Paperzero ile 10 saniyede tüm imza işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz mümkün. 4 kısa adımdan oluşan imza süreci sonunda belgelerinizi hazırlayabilirsiniz. Bireysel veya kurumsal işlerinize uygun üyelik oluşturduktan sonra imza işlemlerinize hemen başlayabilirsiniz.

10 Saniyede Hazır Belgeler

Paperzero’ya giriş yaptığınızda karşınıza çıkan sayfaya belgenizi sürükleyerek bırakabilir veya yükle butonuna basarak dosyanızı cihazınızdan seçebilirsiniz. Belgenizi yükledikten sonra aşağıda beliren “Alıcı ekle” butonuna basarak 2. adıma geçebilirsiniz. Bu adımda belgeyi kimlerin imzalayacağına dair bir seçim yapabilirsiniz. Belgeyi yalnızca kendiniz imzalayıp hazırlayabileceğiniz gibi imzasını isteyeceğiniz kişilerle bir akış oluşturabilirsiniz. Tek imzacı sizseniz hızlıca gönderi ayarlarına geçerek sürece bir isim verebilir ve imzanızı ekleyerek belgenizi hazır hale getirebilirsiniz.

İmza İsteği Gönderme

Farklı kişilerin imzalarına veya onayına ihtiyacınız varsa ikinci adımda “Akış oluşturacağım.” kutucuğuna basarak istediğiniz kişiye talebinizi Paperzero üzerinden gönderebilirsiniz. Dosyanıza imza atacak birden fazla kişi varsa önce kimin imza atacağını belirleyerek bir sıra oluşturabilir ve sözleşme bitiş tarihi ekleyerek tarih yaklaştığında Paperzero’nun size ve imzacılara hatırlatma yapmasını sağlayabilirsiniz.

7/24 İmzala Arşivle Yönet

Tek Bir Uygulama ile Tüm Süreçler Tamam

Siz ve imza talebinde bulunduğunuz kişiler dokümana elektronik ya da mobil imzanızı Paperzero üzerinden atabilirsiniz. Yani belgeyi bilgisayara indirerek imzaladıktan sonra tekrar sisteme yükleme gibi bir zahmete girmezsiniz. Aynı şekilde başka bir imzalama aracına sahip olmanız gerekmez. Tüm işlemler Paperzero üzerinden gerçekleştirilebilir. Dokümanınıza Paperzero üzerinden kolayca ulaşabilir ve isterseniz seçtiğiniz belgeyi veya tüm belgeleri kolayca Paperzero’da arşivleyebilirsiniz.

Hayatı Kolaylaştıran Çözümler

İmzacılar isterlerse kendilerine Paperzero üzerinden vekil atayabilir. Böylece imzacılar yerine vekilleri imza süreçlerini bir aksama olmadan yönetebilir. Ayrıca hatırlatma sistemi sayesinde işleriniz bittiğinde Paperzero dilediğiniz zaman dilimlerinde size hatırlatma yapabilir. Bekleyen imzalarınızı ve taslak süreçlerinizin tamamını yine ana sayfa ekranında görüntüleyebilirsiniz.

Paperzero paketleri ile tanışın. Ayrıca uygulamayı indirerek imza süreçlerinin ne kadar kolaylaştığını hemen deneyimleyin!