Paperzero

Paperzero: İmza ve onay süreçlerinizin dijital yolu

17/04/2022

Doküman ve format bağımsız

Paperzero, hem bireysel hem de kurumsal sözleşme imzası ve onayı süreçlerini hızlandıran bir dijital platform. E-imza ve mobil imza ile, normalde ortalama 142 dakika süren doküman imzalama işlemlerinizi 10 saniyeye düşürerek çalışma hayatınızın dinamiklerini tamamen yeniliyor.

Paperzero ile hızla imzalayın.

Günlük hayatımızdan bir kesit alalım. Diyelim ki, sıradan bir belgeyi imzalamanız, bunu ilgili tarafa -muhtemelen bir kurye ile- göndermeniz, karşı tarafın yasal ve geçerli imzasını almanız ve sonra da belgeyi korumanız gerekiyor. Araştırmalar, böyle bir sürecin ortalama 142 dakika sürdüğünü ve 500 gram karbon ayak izi salımına sebep olduğunu gösteriyor. Tabii kağıt üretimi için kesilen ağaçları hesaba katmadan. Kaybedilen zaman da cabası! Paperzero bu süreçleri kolaylaştırır, iş süreçleriniz dijitalleşir ve zamandan tasarruf edersiniz.

İşte Paperzero bu duruma getirilen çağdaş bir çözüm: Belgelerinizin tarafınızdan veya ilgili taraflar tarafından imzalanmasını veya onaylanmasını, yasal ve geçerli şekilde imzalanmasını ve ardından saklanmasını sağlayan dijital bir platform. Paperzero, E-GÜVEN ve Eczacıbaşı Bilişim iş birliği ile geliştirilen, sözleşmelerin basit, hızlı, yasal ve kağıtsız hali, teknolojinin hızına ayak uyduran yeni nesil imza platformu.

Hızlı İşlem & Zamandan Tasarruf

Paperzero ile, onay veya imza istediğiniz kişilerin üye olmasına gerek kalmadan işlemlerinizi gerçekleştirebilliyor, QR kod ile imzanızı doğrulayabiliyorsunuz. Her formattaki dosyaya imza atabilme kolaylığı sağlayan platforma mobil aygıtlarınızla da hızlıca ulaşabiliyorsunuz.

Paperzero kullanım kolaylığının yanında size süreci takip etme kolaylığı da sağlıyor. İmza ve onaylarla ilgili tüm adımları Paperzero üzerinden anlık takip edebiliyor, hangi adımların tamamlandığını, imza sırasının kimde olduğunu görebiliyorsunuz. Yalnızca bir bildirimle sürecin tamamlandığını öğrenebiliyorsunuz.

Depolama & Kargolama Maliyetlerinden Tasarruf

Paperzero platformu kağıt, kargo veya kurye, arşivleme masraflarından tasarruf etmenizi sağlıyor. Belgelerinizi güvenle saklama, gerektiğinde onlara kolayca erişme imkanı veriyor.

Her Yerden, Her Zaman

İmza süreçlerinizi her yerde ve ne zaman isterseniz tamamlayabilirsiniz. 7/24, zaman ve mekana bağlı kalmadan hızlı ve güvenli şekilde işlemlerinizi yönetmenize yardımcı olan Paperzero ile ofise gitme derdiniz olmadan müsait olduğunuz her an imza atabilir, onay isteği gönderebilirsiniz.

Kağıtsız ve doğa dostu

Çevre Dostu Yaklaşım

Paperzero ile süreçlerinizi tamamen dijitalleştirerek kağıt tüketimini sıfırlamış ve karbon ayak izinizi 500 gramdan 0,1 grama indirerek doğayı korumak için bir adım atmış olursunuz. Ve bir ladin ağacının kağıda dönüştürülmeye elverişli hale gelmesi 20 yıl sürerken siz tek bir ağaca zarar vermeden işlemlerinizi halletmiş olursunuz.

Özetle, Paperzero tüm anlaşmalarınızı, 10 saniyede imzası gerekenlere ulaştırarak imzaları toplamanıza ve belgelerinizi sonsuza kadar saklamanıza yardımcı olur. Paperzero’nun farklı paket seçenekleriyle kendinize veya şirketinize en uygun üyeliği satın alabilirsiniz. Size özel paketlerimizi incelemek için üyelik planlarımızı inceleyebilirsiniz.